Multichrome kolekcija

Opis proizvoda

Inspirisan najnovijim trendovima i istraživanjima u psihologiji boja, svetski proizvođač modularnih tepih ploča, Interface, lansirao je novu kolekciju, Multichrome.

Razmatrajući uticaje i istraživanja koje su inspirisale novu kolekciju, Mendi Liming, Direktor Dizajna i Razvoja za Interface, objašnjava: “Radna mesta kakvA poznajemo se menjaju i suštinski postaju produžetak naših domova. Danas postoji stvarna potreba za radnim okruženjem koje je usresređeno na fizičku, kognitivnu i emocionalnu dobrobit radnika, a boje igraju veoma važnu ulogu u toj nameri.”

Multichrome je dizajniran sa smelim bojama kako bi upotpunio potrebu za zoniranjem radnih prostora.

“Korišćenje raznolikih boja da bi se definisali specifični prostori ili “zone”, je ključan element vizuelne i mentalne stimulacije zaposlenih”, Mendi objašnjava. “Ne samo da ohrabruje zajedničku kreativnost i kolabioraciju, takođe daje radnicima mogućnost da, krećući se kroz prostor, odaberu idealno okruženje za različite tipove posla.”

Dodajući uzbudljiv nov izgled u Interface portfolio, Multichrome-ove smele, futurističke teksture, složene strukture tkanja i mešavine neutralnih i jarkih boja, stvaraju neočekivan izgled osamdesetih, čineći ovu kolekciju savršenom za zoniranje sala za konferencije i neformalnih prostora unutar kancelarija. Kolekcija je isnpirisana “Digital Wave” trendom, koji je popularan među omladinom i odnosi se na retro, futurističku tehnologiju kroz smele, snažne geometrijske šablone.

Dostupan u 16 boja, Multichrome kolekcija nudi različite količine kontrasta i estetski zadovoljavajuće mogućnosti dizajna.

Multichrome kolekcija je dostupna u kvadratima dimenzija 50x50cm.