• Želite da saznate više? Upoznajte nas

  Imate važan projekat u opremanju poslovnog enterijera? Pomoći ćemo vam da impresionirate vaše klijente potpunim ugođajem u našim konferencijskim salama.

arhitekte-schedule

Zakažite posetu

Popunite formu ispod kako bi zakazali posetu našem showroom-u. Posetite nas i saznajte više.

*

*

*

[recaptcha] * Obavezna polja
info-proizvodi

Informacije o proizvodima

Treba vam brošura, dwg fajl, slike naših proizvoda visoke rezolucije? Ovde možete pronaći sve što vam treba u vezi naših proizvoda.

Detaljnije »

Inspiracija iz sveta arhitekture

Globalni projekti

Co-operative, London, UK

Interface recently worked with The Co-operative to develop a sustainable flooring design for the company’s new headquarters, Angel Square in …

NRW. Bank

In the new and distinctive head office of NRW. Bank in Düsseldorf, around 12,000 sq m of Equilibrium quality carpet …

Pogledajte sve projekte »

“Granica nije da nas ogradi i razdvoji, već da očuva moje mojim“

M.Mladenović. dia

Podelu prostora možemo ostvariti pregradama u raznim oblicima, strukturama, materijalima, u zavisnosti prema funkciji prostorija koje odvajamo. Svaki od oblika pregrade sa sobom nosi karakteristike koje su uvek bitan aspekt granice koji ima za cilj da odvoji i predvoji:

 • Refleksija i obrnuto proporcionalno Apsorbcija zvuka (reverberacija – efekat eho-a),
 • Translucencija prirodnog svetla i kontinuitet vizure kroz prostor.

Kompanija DELIGHT konstantno radi na rešenjima I prilagođavanju kancelarijskih pregrada prema neprestano promenjivom poslovnom okuženju. Kreirati “već viđeni” element prostora sa pridodatom vrednošću koja direktno odgovara potrebnoj nameni je tema koja će konstantno biti zastupljena kada govorimo o prostoru u kom ljudi provode određeni deo vremena, ne samo provode već se i izražavaju kroz svoje poslovne pa i lične aktivnosti.

Staklene pregrade kao i pregrade punih panela, dobijaju na dodatnim vrednostima mimo “svetla koje propuštaju ili zaustavljaju, pa čine ambijent privatnijim”. Dobijaju karakteristike kao vrednosti akustike, apsorpcije zvuka, korisne površine za displej bilo kakvog sadržaja (prezentacije u salama, oglasne table, aktivne radne površine – direktno pisanje na staklu, …itd.)

Kombinacija svih osobina jedne kancelarijske pregrade postaje polje u kom arhitekte, dizajneri, pa i sami korisnici prostora mogu da pronađu temelje na kojima će graditi kule svojih fantazija i ideja, bez bojazni da će se u nekim od tih avantura neka tema ponoviti.

“Razmišljanje van kutije” i jeste parola koja treba da postakne nove ideje, razbijanje stereotipa, otvaranje vrata nekim novim aspektima našeg postojanja. DELIGHT već blizu 20 godina kreira prostore koji mogu da traju kroz vreme, ne svojim klasicizmom već svojom fleksibilnošću koja se vremenom uvek može prilagođavati “nekim novim ljudima i vremenu”.

DELIGHT kreira ne “uvek dobro” već “uvek novo” rešenje prostora i načine.

“Kancelarijska pregrada dobija proširenu ideju da sama po sebi nije način na koji se odvajamo i pravimo  razlike među delovima prostora koji sobom nose određenu funkciju, samim tim i granicu među korisnicima prostora. Ta granica nije da nas ogradi i razdvoji već da očuva moje mojim i da zbliži kada moje više nije važno, već postaje naše“.

Mladen Mladenović, dipl. Inž.arh.

DELIGHT office solution

Živimo u vremenu gde se Mi borimo za dobrobit svačijeg Ja.

Timski rad je svakodnevnica i ideja koja se jača godinama unazad. Prostor koji mora da podmiri radna mesta pojedinca (mesto realizacije), u svojoj strukturi mora da ima i radna mesta grupa (mesto rađanja ideja). Konferencijaska sala sa svim svojim elementima danas treba da podrži:

 • Formalne konferencijske sastanke,
 • Neformalne konferencijske sastanke,
 • Radne grupe (workshop).
 • Trening Sale.

Svojim modularnim i pokretnim pregradama, kao i fleksibilnim nameštajem, konferencijska sala brzo može postati sala za trening. Deljenje iskustva i stečenog znanja pojedinca , veoma je bitno za agilnost kompletne strukture zaposlenih. Tim mora biti ujednačen sa posedovanjem informacija kako bi zajedno delovali i u svakodnevnim aktivnostima kompanije, i na konkretnim zadacima/projektima.

Svaki oblik treninga sa sobom nosi određene karakteristike načina prezentacije sadržaja istog, kao i načina na koji su akteri uključeni ili na koji se očekuje da prisutni budu. Bitno je da elementi trening sale mogu podržati sve potrebne aktivnosti i oblike treninga, koji može biti:

 • Prezentacioni (Informativni),
 • Radni (analitički),
 • Procesni (trening svakodnevnih operativnih poslova),
 • Kreativni (podsticanje novih načina rada i uvođenja novina u pristup zadacima).

Trening sala mora da bude sve u budućnosti, kao i konkretno u momentu.